Zoeken naar groepsaccommodatie 30 personen

 
groepsaccommodatie 30 personen
 

Groepsaccommodatie Drenthe Dwingeloo. Groepsaccommodatie Drenthe 30 personen-Dwingeloo. StrooDrie is een sfeervolle en unieke groepsaccommodatie aan de rand van het prachtige natuurgebied het Dwingelderveld. De accommodatie biedt ruimte aan groepen van maximaal 30 personen, 12 slaapkamers en is bij uitstek ideaal voor vrienden en familieuitjes, groepen met een zorgbehoefte bedrijfstrainingen of als cursuslocatie.
Groepsaccommodatie Duitsland: groepsaccommodaties in Duitsland.
Dit is een ruime groepsaccommodatie met een hele grote zaal met eetstoelen en tafels groot genoeg voor 30 tot 57 personen. Groepsaccommodatie Teutoburgerwald voor 50 personen. Op 90 km afstand van de grens bij Hengelo ligt deze groepsaccommodatie, leuk ingericht voor jong en oud.
Groepsaccommodatie Vollenhove Akkertien.
Maximaal 30 personen. Groepsaccommodatie Vollenhove is gelegen aan de rand van Vollenhove, in Noordwest Overijssel. Op de begane grond zijn 5 slaapkamers waarvan 3 geschikt voor mindervaliden geschikt voor 2/4 personen. Op de 1e verdieping zijn ook 5 slaapkamers voor 2 personen met dakterras op het zuiden.
Grote vakantiehuizen l Villaspot.nl.
Wij bieden in Zeeland meer dan 200 grote vakantiehuizen aan in onder andere Haamstede Wissenkerke. Ontdek alle groepsvilla's' aan de aan de kust in Zeeland en je vind geheid een leuke woning! Je kunt bij ons een groepsaccommodatie in Zeeland boeken voor 10 personen, 15 personen maar ook voor 30 personen 40, personen en 70 personen.
Groepsaccommodatie 30 personen Luxe vakantiewoningen!
Vakantiehuis 14 personen. Vakantiehuis 15 personen. Vakantiehuis 16 personen. Vakantiehuis 20 personen. Vakantiehuis 25 personen. Groepsaccommodatie 12 personen. Groepsaccommodatie 25 personen. Groepsaccommodatie 30 personen. Groepsaccommodatie 35 personen. Groepsaccommodatie 40 personen. Groepsaccommodatie 50 personen. 2019 t Borghuis. Reserveringssysteem door Booking Experts.
14 slaapkamers Groepsaccommodaties en vakantiehuizen.
Met je familie, vrienden of collega's' een weekendje weg met 28 personen en specifiek op zoek naar een groepsaccommodatie met minimaal 14 slaapkamers? Bekijk hieronder ons aanbod groepsaccommodaties en vind direct je vakantiehuis voor 28 personen in Nederland. Wij bieden je een uniek aanbod groepsaccommodaties van 30 50 personen.
Zoeken op groepsaccommodaties voor 30 personen in Nederland.
Deze nieuwe groepsaccommodatie voor 30 personen is 1 juni 2017 geopend. De accommodatie is voorzien van een lichte huiskamer met voldoende tafels en stoelen waaraan iedereen kan zitten. Tevens is er een heerlijke lounge hoek met een lounge bank. In deze hoek kunt u heerlijk televisie kijken of genieten van het weidse uitzicht.
Een groot aanbod van groepsaccommodaties in Overijssel. Groepen Overijssel.
De luxe 5 sterren groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 30 personen, waar je heerlijk met je familie of vriendengroep kunt ontspannen. De accommodatie beschikt over een grote woonkamer met zit en eethoek, keuken en een bar. Beneden 5 luxe 2/4-persoonskamers waarvan 3 geheel rolstoel toegankelijk even als de gehele benedenverdieping geschikt is voor mindervaliden.
Home.
wk-panel, rowtrue: data-wk-grid-margin. Groepsaccommodatie de Rowaldhoeve. Groepsaccommodatie/Kampeerboerderij De Rowaldhoeve is gericht op groepsverblijven, familie reunies, familieweekend, vriendenweekend, scholen, verenigingen, sportverenigingen, zakelijke bijeenkomsten e.d. De accommodaties zijn op basis van zelfverzorging en hiervoor dan ook compleet ingericht. De accommodaties zijn het gehele jaar open en bieden plaats aan 30 t/m 50 personen in de boerderij en 30 t/m 50 personen in het buitenverblijf.

Contacteer ons