Resultaten voor groepsaccommodatie 40 personen

 
groepsaccommodatie 40 personen
 
Groepen tot 50 personen in Groningen groepsaccommodatie-info.nl.
Overnachten in de wereld van Aangenaam Olde Horst is verblijven in een flexibel verblijf met appartementen, BB kamers, pension, groepsaccommodatie of als groot. De Kibbelhof Schoonoord. Aangepast groepsaccomodatie geschikt voor zorggroepen en Families vanaf 15 personen, met een maximum van 40 personen.
Groepsverblijf Kloosterhiem tot 45 personen VVVAmeland.
Vakantiehuis t Arendsnest Schuur tot 30 personen. Groepsaccommodaties in Nes. Groepsaccommodatie het Zwanewater. Groepsaccommodatie ut Bovenhuus 20 persoons. Groepsaccommodatie Huis Zuid 30 39 pers. Groepsaccommodatie Huis Zuid 40 74 pers. Groepsaccommodatie Huis Zuid 75 100 pers. Groepsaccommodatie de Molenhof. Groepsaccommodatie Kiewiet's' Hoeve.
Groepsaccommodatie 40 personen Groepsaccommodatie De Buitenhorst.
De Buitenhorst: luxe groepsaccommodatie voor 40 of 60 personen. Wanneer u een groepsaccommodatie zoekt voor ongeveer 40 of 60 personen dan kunt u bij ons meerdere accommodaties met elkaar combineren. Alle accommodaties hebben een ruime woonkamer en keuken waar u met een grote groep mensen kunt zitten.
Groepsaccommodatie 40 personen Rijk van Nijmegen.
Maak dan gebruik van een van onze cateraars, gespecialiseerd in grote groepen. Of ze nu koken voor 20, 40 of 100 man, iedere maaltijd wordt met de grootste zorg bereid en met gastvrijheid gepresenteerd. Kortom; voor dé groepsaccommodatie 40 personen van Nederland gaat u naar Groesbeek!
100 goedkope groepsaccommodaties in Nederland.
Goedkope groepsaccommodatie Nederland. Zoek je een goedkope groepsaccommodatie? Een betaalbare groepsaccommodatie voor je familieweekend of vriendenweekend? Wij hebben ons aanbod goedkope groepsaccommodatie en kampeerboerderijen voor een groepsovernachting met 10, 20, 30, 40 of 50 personen voor je op een rij gezet.
Grote chalet Oostenrijk groepsaccommodatie voor 40 personen.
Grote Chalets en groepsaccommodatie in Oostenrijk. Search for: Search. Chalet Oostenrijk grote vakantiehuizen. 40 personen au636. November 19th, 2012 by Arco Leave a reply. Deze grote chalet Oostenrijk is voor 40 personen ingericht. De Wildschönau is nu met 145 km aan skipiste de top tien skipiste van Oostenrijk Tirol.
Groepsaccommodatie 40 personen De Aalbertshoeve.
De Aalbertshoeve biedt u een gezellige groepsaccommodatie voor 40 personen op de prachtige Veluwe. Of uw groep nu bestaat uit jonge mensen, oudere mensen of een mix: iedereen heeft het naar zijn zin in deze mooie omgeving en de van alle gemakken voorziene accommodatie.
Groepsaccommodaties Friesland Van 14 tot 127 personen pean.nl.
Na 40 jaar watersportkampen in Friesland hebben wij dan eindelijk Pean ontdekt. We zijn al bij veel accommodaties geweest, dus kunnen we goed vergelijken. Vorige week zijn we 5 dagen in de Berch geweest. Een prima onderkomen maar dat zijn de meeste andere ook. Wat ik een groot pluspunt vind, is de fysieke aanwezigheid van de eigenaren en Yvonne en hun vriendelijke en hulpvaardige omgang met de gasten. Wij kijken nu al uit naar ons volgende verblijf bij jullie! Met onze familie van 8 personen hebben we een fantastisch weekend gehad, een ruim huis met een heerlijk grote, goed ingerichte keuken, unieke ligging en op praktische afstand voor het bezoeken van de omgeving Leeuwarden, Franeker, Terherne, De Alde Faenen. Genoeg privacy voor iedereen in huis, afgescheiden huis en tuin. Als het weer meewerkt, zoals in dit weekend in oktober, is het voor het huis heerlijk genieten van de bootjes die voor langs komen. Kortom: een aanrader! Wij de fam. Timmer hebben dit weekend ontzettend genoten van jullie zeer complete en goed uitgeruste groepsaccommodatie op deze prachtig plek met volop ruimte en vermaak voor groot en klein.
Groepsaccommodatie Duitsland: groepsaccommodaties in Duitsland.
Groepsaccommodatie Sauerland, 40 personen anderhalf uur rijden van Nederland. Groepsaccommodatie Sauerland, anderhalf uur rijden van Nederland, biedt plaats voor 40 personen. U heeft beschikking over speelweiden, 4 recreatiezalen, een grote keuken voor zelfverzorging, tafelvoetbalruimte, 12 slaapkamers met wastafels, 8 douches en toiletten.

Contacteer ons