Op zoek naar groepsaccommodatie limburg 40 personen?

 
groepsaccommodatie limburg 40 personen
 
groepsaccommodatie 40 personen - De Pluu: bovengenoemde prijzen zijn tot 30 personen.
Uiteraard is het ook mogelijk van dit standaard pakket af te wijken en andere keuzes te maken vis, vegetarisch of uitbreiding drankaanbod. De prijzen van de arrangementen zijn gebaseerd op groepsgrootte van minimaal 25 personen. Bij kleinere groepen zijn de prijzen op aanvraag.
Unieke groepsaccommodatie in Maasbree Noord Limburg.
Groepsaccommodaties met eigen recreatieruimte in Limburg. Hartelijk welkom bij Aan de Linde in Maasbree Noord-Limburg. Aan de Linde is vrij van de bewoonde wereld gelegen, waar het nog genieten is van de stilte en natuur. Het is de uitvalsbasis voor dagrecreatie als een fiets of mountainbiketocht, wandeling of snorfietstocht door het prachtige Limburgse landschap. Ook voor een dagje uit naar Venlo, Roermond of Eindhoven is Aan de Linde ideaal gelegen. Wij kunnen u 2 groepsaccommodaties aanbieden met 3 mogelijkheden.: De Flierefluiter geschikt voor 22 personen met 3 slaapkamers.
horloges dames
Peelzicht Peelvenhoeve.
Welkom bij groepsaccommodatie Peelzicht. Deze sfeervolle groepsaccommodatie ligt in een landelijke en bosrijke omgeving en heeft plaats voor maximaal 40 personen. We kunnen u van alles vertellen over deze geweldige groepsaccommodatie in Brabant, maar onderstaande video laat u in 2 minuten de sfeer en mogelijkheden van groepsverblijf de Peelzicht zien.
internet bureau rotterdam
Groepsaccommodatie of vakantiehuis voor 30 personen huren?
Meijel Peel en Maas Limburg. 20 40 personen. Luxe boerderij gelegen in het weidse Friese landschap. Engelum Menaldumadeel Friesland. 15 30 personen. Sfeervolle groepsaccommodatie in Drenthe met wellness. Zwiggelte Midden-Drenthe Drenthe. 17 34 personen. Luxe in Twente het Vechtdal met 12 badkamers.
sligro
Groepsverblijf Zuid Limburg, groepsverblijven nederland, groepsaccommodaties en groepsvakanties.
Welkom bij groepsaccommodaties Bovenste" Bos, t Auwershoes" en Paradijsvogels. Mooi gelegen groepsverblijven in Epen, Ransdaal en Vijlen Cottessen. Midden in het prachtige Zuid Limburgse Heuvelland tussen Maastricht, Aken en Heerlen in het zuidelijkste puntje van Nederland. De groepsverblijven zijn geschikt van 4 tot 94 personen.
juice plus kopen
LWMG Accommodaties.
Het ligt mooi gelegen direct aan de Oosterschelde. Na een brand in 2010, waarbij de schuur volledig werd verwoest, is de schuur nieuw opgebouwd en is hierin een luxe groepsaccommodatie gerealiseerd met 14 slaapkamers voor steeds 4 personen. De boerenwoning is gerestaureerd.
oost
Groepsaccommodaties Limburg, van bijzondere accommodatie tot luxe groepsverblijf in Limburg JeZoektIetsLeuks.nl.
8 Deze locatie heeft 8 reviews. Toevoegen aan favorieten Verwijderen uit favorieten. Groepsaccommodatie in landelijk Limburg Panningen, Limburg 7km. 22 Deze locatie heeft plaats voor groepen tot 22 personen. 6 Deze locatie heeft 6 kamers. Toevoegen aan favorieten Verwijderen uit favorieten.
labelwriter 450 dymo
Groepsaccommodatie 40 personen Vakantieadressen.nl.
20 42 personen. Luxe groepsaccommodatie met veranda, sauna en jacuzzi. Neer Leudal Limburg. 24 43 personen. Verblijf zwembad, recreatieplas, tennisbaan sportveld. Gees Coevorden Drenthe. 20 40 personen. Prachtige groepsaccommodatie midden in de natuur. Laag Zuthem Raalte Overijssel. 27 44 personen.
Groepsaccommodatie Limburg heerlijkehuisjes.nl.
7.9 Limburg, Gulpen 10 personen. 1033 847 excl. 8.5 Limburg, Weert 10 personen. 7.1 Limburg, Arcen 10 personen. Met een groepsaccommodatie in Limburg kunt u met zijn allen genieten van het bourgondische leven, de ongerepte natuur en de mooiste bezienswaardigheden.
Vakantieboerderijen en groepsaccommodaties in Limburg.
Buiten vindt u verder nog een jeu de boules, baan trampoline en verschillende skelters. Sfeervol ingerichte groepsaccommodatie in heuvellandschap Valkenburg Zuid Limburg. Midden in het Limburgse Heuvelland, op 2.5 km van Valkenburg, vind je deze boerderij verbouwd tot groepsaccommodatie voor groepen van 10 t/m 30 personen.

Contacteer ons