Zoeken naar groepsaccommodatie 60 personen

 
groepsaccommodatie 60 personen
 
Groot aanbod groepsaccommodaties Vechtdal Overijssel.
Kies dan voor een luxe groepsaccommodatie. In Hardenberg vind je bijvoorbeeld een luxe groepsaccommodatie voor 30 personen voorzien van 12 slaapkamers. Gezellige vakantiewoning uniek gelegen in Ommen. 6 12 personen. Uniek gelegen in de bossen van Ommen. 14 35 personen.
Groepsaccommodatie 60 personen Groepen Overijssel Groepen Overijssel.
Groepsaccommodatie 60 personen. Bijzondere groepsaccommodaties voor 60 personen, die zijn er volop in Overijssel! Wij maakten speciaal voor u een selectie van de mooiste plekjes! Ongeacht de samenstelling van uw groep, is er altijd een groepsaccommodatie die aan uw wensen voldoet.
Home Groepsaccommodatie Klein Drenthe.
In zuidoost Drenthe tussen het mooie Coevorden en het gezellige Emmen vindt u groepsaccommodatie Klein Drenthe met slaapplaatsen voor 60 personen, meerdere leuke ruimtes, leuke terrasjes, gratis skelters en een groot sportveld en een ruime oefen of speelruimte van bijna 200 m.
Groepsaccommodatie Kiewiet's' Hoeve Ameland Groepsaccommodatie aan de rand van het dorp Nes te Ameland.
De oude karakteristieke boerderij is van buiten geheel gerenoveerd in oude stijl maar van binnen omgebouwd tot een ruime, moderne groepsaccommodatie. Deze accommodatie biedt onderdak aan groepen van minimaal 30 personen tot een maximum van 60 personen. Deze accommodatie is knus en uiterst geschikt voor groepen tot 20 personen.
De Pollepleats groepsaccommodatie in Friesland Bijzonder Plekje. Artboard.
Groepsaccommodatie aan het water. De Pollepleats is een luxe groepsaccommodatie, waar maximaal 60 personen kunnen overnachten. Een familie of vriendenweekend, een bedrijfsuitje of blijven slapen na een trouwerij; de Pollepleats biedt voor ieder wat wils. Opgemaakte bedden bij aankomst, een gezellige, sfeervolle living met haard, wollen dekens en schapenvachtjes.
Ardennen Groepsaccommodatie voor 30-60 personen sauna.
Luxe groepsaccommodatie Ardennen voor 60 personen. Toerisme en survival Ardennen. Toerisme en survival Eifel. Verblijven in een Ardennen Groepsaccommodatie. Net als u gaan veel groepen naar de Ardennen en verblijven in een Ardennen groepsaccommodatie. U kunt vanuit uw vakantiehuis in de Ardennen heerlijk wandelen.
Groepsaccommodatie 60 personen Bekijk ruime aanbod.
Onderstaand tonen wij een actueel overzicht van grote groepsaccommodaties voor 60 personen in heel Zeeland. Aan de hand van filters kunt u eenvoudig de groepsaccommodatie vinden die bij u past. Zoek bijvoorbeeld een accommodatie met een zwembad, aan het strand of een aangepaste groepsaccommodatie.
Grootste aanbod vrije groepsaccommodaties in Brabant.
Scholen en sportverenigingen kunnen gebruik maken van onze goedkope accommodaties in Brabant. Een groepsverblijf voor 40 personen of een groepshuis voor 60 personen vind je gemakkelijk en snel via Vakantieadressen.NL. Bekijk ons aanbod luxe vakantiehuizen en groepsaccommodaties in Brabant. Geniet van veel slaapkamers en badkamers en slaap heerlijk in luxe bedden. In Beers vind je bijvoorbeeld een luxe groepsaccommodatie voor 35 personen voorzien van 10 slaapkamers.
100 goedkope groepsaccommodaties in Nederland.
Goedkope groepsaccommodatie Nederland. Zoek je een goedkope groepsaccommodatie? Een betaalbare groepsaccommodatie voor je familieweekend of vriendenweekend? Wij hebben ons aanbod goedkope groepsaccommodatie en kampeerboerderijen voor een groepsovernachting met 10, 20, 30, 40 of 50 personen voor je op een rij gezet. Vind eenvoudig je goedkope familie weekend accommodatie en geniet van een goedkoop weekendje weg in Nederland. Scholen en verenigingen bieden wij kampeerboerderijen goedkoop voor 60, 70, 80, 90 of 100 personen.

Contacteer ons