Meer resultaten voor groepsaccommodatie ardennen 50 personen

 
groepsaccommodatie ardennen 50 personen
 
50-persoons vakantiehuis, groepsaccommodatie.
Ruim 30 grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties voor 50 personen op website grote vakantiehuizen van A Vakanties. Op zoek naar een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie voor 50 personen in Nederland? Op de website grote vakantiehuizen van A Vakanties staan maar liefst 20.000 grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties waaronder zeer mooie 50-persoons vakantiehuizen en 50-persoons groepsaccommodaties in Nederland.
vakantiehuis ardennen 10 personen
14 slaapkamers Groepsaccommodaties en vakantiehuizen.
Met je familie, vrienden of collega's' een weekendje weg met 28 personen en specifiek op zoek naar een groepsaccommodatie met minimaal 14 slaapkamers? Bekijk hieronder ons aanbod groepsaccommodaties en vind direct je vakantiehuis voor 28 personen in Nederland. Wij bieden je een uniek aanbod groepsaccommodaties van 30 50 personen.
goedkoop hotel schiphol
Kasteel huren in de Ardennen in Belgie.
Kasteel huren op een landgoed in de Ardennen groepsaccommodatie. Wilt u een kasteel huren in de Ardennen voor een familiefeest, trouwfeest of bedrijfsuitje? Deze luxe groepslocatie is zeer geschikt voor een intiem trouwfeest, een weddingweekend, een familieweekend, familiefees t, bedrijfsuitje of vakantie en is één van de mooiste huurkastelen van België. Het chateau is te huur als groepsaccommodatie voor 20-40 personen eventueel tot maximum 50 personen.
dymo labels
Grootste aanbod vrije groepsaccommodaties in Gelderland.
In de Achterhoek zijn veel leuke groepsaccommodaties en kampeerboerderijen gelegen. Huur een groepsaccommodatie in de Achterhoek en ontdek de verschillende kastelen rondom Vorden of breng een bezoekje aan Hanzestad Zutphen. Of je nu een vakantieboerderij voor 20 personen zoekt, of een kampeerboerderij voor 50 personen in Gelderland, je groepsaccommodatie is zo geboekt.
portugese tegels
Goedkope groepsaccommodatie.
Uiteraard is het ook mogelijk van dit standaard pakket af te wijken en andere keuzes te maken vis, vegetarisch of uitbreiding drankaanbod. De prijzen van de arrangementen zijn gebaseerd op groepsgrootte van minimaal 25 personen. Bij kleinere groepen zijn de prijzen op aanvraag.
goedkope groepsaccommodatie
Groepsaccommodatie Duitsland 45 groepsaccommodaties in de Eifel Groepsaccommodatie Duitsland.
In Duitsland zijn 20 steden en gemeentes gelegen in dit gebied, de gemeentes Stadt Aachen, Duren en Euskirchen. Verder zuidelijk in Rheinland-Pfalz liggen de gemeentes Bitburg-Prum en Daun. De groepsaccommodatie liggen midden in deze heuvelrug in de Ardennen en in de Eifel.
partytent
Grote groepsaccommodatie Ardennen België voor 50 personen.
14 slaapkamers 1x2, 9x3, 2x4, 1x5 1x8 persoons met 22 één-pers, 11 echtpaarbedden en 3 stapelbedden met w k stromend water en cv. 3 slaapkamers van 3 personen zijn in de zolder ondergebracht, met gordijnen als deur. Een paar 1-persoons bedden zijn hoogslapers. Er zijn 6 douches en een badkamer met bad en douche. verder zijn er aparte toiletten. De skipiste van Gouvy met station ligt 4 km van de groepsaccommodatie verwijderd. Het strand van het meer van Cherapont 5 km. De bus stop vlakbij het huis. Bushalte 50 m. Wilt u weten of dit huis beschikbaar is? Vul uw gegevens in en wij sturen u bericht. Vlak onder Maastricht begint de Ardennen, een prachtig gebied met heuvels 500 m, eindeloze bossen, mooie dalen en kletterende beekjes.
Groepsaccommodatie Brabant 30 personen groepsaccommodaties 30 personen Groepsaccommodaties Brabant.
Een alternatief voor het huren van een groepsaccommodatie voor 30 personen in Brabant of elders in Nederland is wellicht het huren van een groepsaccommodatie in de Ardennen. In de Ardennen vindt u zeer mooie en betaalbare groepsaccommodaties voor 30 personen.
Aanbod van vakantiehuizen.
luxe verbouwde 32 persoons groepsaccommodatie in Erpigny met sauna. Mooie verbouwde hoeve geheel ingericht voor groepen tot 32 personen, gelegen in het typische dorpje Erpigny. De prachtige hoeve heeft een barruimte en biljard, aparte sauna, luxe inrichting en is gelegen in één van de mooiste dorpjes van de Ardennen.

Contacteer ons