Meer resultaten voor groepsaccommodatie 100 personen

 
groepsaccommodatie 100 personen
 
Albatros kampeerboerderij op Ameland.
De dorpen Nes en Ballum liggen op een steenworp afstand. Het groepsverblijf biedt plaats aan groepen tot maximaal 100 personen en beschikt over een groot speelterrein. Uw pupillen zullen het hier tijdens hun schoolreis of werkweek naar hun zin hebben.
Slotenmaker
De Beukhof Putten.
De Beukhof is een compleet uitgeruste groepsaccommodatie die bekend staat om zijn gezellige recreatieruimtes, ruime sport en spelmogelijkheden en goed ingerichte keukens. De Beukhof biedt een ideale uitvalsbasis voor actief recreëren in de Veluwse bossen. Wij bieden plaats tot wel 100 personen!
groepsaccommodatie 10 personen
Groepsaccommodatie Grytman tot 55 / 95 personen: Groepsaccommodatie De Veenhoop.
De accommodaties zijn onder toezicht van de brandweer voorzien van brandveiligheidsvoorzieningen, er zijn meer dan voldoende nooduitgangen, noodverlichting, goedgekeurde blusmaterialen en een rookmeldsysteem direkt aangesloten op de alarmcentrale van de brandweer. groepsaccommodatie tot 55 pers. Tot 46 personen. Tot 55 a 95 personen.
inbouw koffiemachine
Grootste aanbod grote groepsaccommodaties in Nederland.
Grote groepsaccommodaties in Nederland. Ben je op zoek naar een grote groepsaccommodatie in Nederland? Wij bieden je een uniek aanbod grote groepsaccommodaties van 40 150 personen. Van een kampeerboerderij voor 50 personen, een groepsverblijf voor 75 personen tot een groepshuis voor 100 personen. Je vindt je grote groepsaccommodatie eenvoudig via Vakantieadressen.NL.
relatiegeschenken
Home nieuw Bosrand Hellendoorn.
Groepsaccommodatie de Bosrand. De Bosrand Hellendoorn. Een gezellige groepsaccommodatie nabij de Sallandse Heuvelrug aan de voet van de Eelerberg. In een glooiend landschap aan de rand van de Sallandse Heuvelrug bevindt zich een prachtige accommodatie de Bosrand voor groepen van 30 tot 100 personen.
daniel arends de afterparty
Top 10 van de leukste kampeerboerderijen in Nederland.
Waar vroeger de koeien stonden, is de boerderij verbouwd tot een groepsaccommodatie voor 50 tot 100 personen. Een kampeerboerderij is de ideale locatie voor je schoolkamp, zomerkamp of familierenie. Veel kampeerboerderijen zijn tegenwoordig voorzien van modern sanitair en comfortabele stapelbedden.
accountant amersfoort
Vinkeveen Haven: Groepsaccommodatie Het Droogdok.
Groepsaccommodatie Het Droogdok. 20 75 personen. Vanaf 3950, per persoon. Minimaal 2 nachten. Groepsaccommodatie Het Droogdok. Het Droogdok is een voormalig gymnastieklokaal, verbouwd tot sfeervolle groepsaccommodatie. Het is de thuishaven van Zeilschool de Vinkeveense Plassen, maar te reserveren voor uiteenlopende gelegenheden zoals; school-/verenigingskampen, familiereünies, vriendenweekenden en meerdaagse bedrijfs trainingen.
Groepsaccommodatie 100 personen Groepen Nijmegen.
Groepsverblijf voor 100 personen. Al 20 jaar ontvangen wij groepen van 100 personen en groter in de groepsaccommodatie Big Hill in Groesbeek. Of u nu een uitje heeft met uw vereniging of heel veel ruimte nodig heeft voor een groot familieweekend.
150 personen groepsaccommodatie kampeerboerderij.
Onze recreatiezaal voor meer dan 100 personen. In de gezellige Brabantse eetzaal/recreatiezaal van onze groepsaccommodatie kunt u makkelijk met meer dan 100 personen tegelijk eten. De zaal is aan de gewenste grootte aan te passen d.m.v. een aangebouwde serre met schuifdeuren.

Contacteer ons