Meer resultaten voor groepsaccommodatie 20 personen goedkoop

 
groepsaccommodatie 20 personen goedkoop
 
Goedkope groepsaccommodatie huren Groepen.nl.
Veel verenigingen, clubs, families en ander soort gezelschappen huren daarom een low budget groepsaccommodatie die op Groepen.nl staat. Deze zijn zeker goedkoop, maar niet minder goed. Ontdek dat nu zelf. Onze low budget groepsaccommodaties zijn geschikt voor kleine groepen van 8, 10, 12 personen, maar ook voor grote groepen van 30, 40, 50 tot wel meer dan 100 personen!
Groepsaccommodatie regio Nijmegen: de Heidebloem.
Zoekt u een groepsaccommodatie in de regio Nijmegen? Aan de rand van het natuurgebied de Maashorst Schaijk is recreatiepark de Heidebloem gelegen. Op het vakantiepark staan drie groepsverblijven die plaats bieden aan groepen van 24, 30 of 40 personen. De accommodaties verschillen ieder in luxe en comfort; van stapelbedden tot luxe kamers. Bij de Heidebloem vindt u het juiste aanbod afgestemd op uw wensen eisen en u heeft de keuze om direct te reserveren! Activiteiten rondom de Heidebloem. In de directe omgeving van recreatiepark de Heidebloem is voldoende te doen. Zo kunt u lekker gaan fietsen of wandelen in natuurgebied de Maashorst. Een bijzonder mooi natuur en cultuurlandschap met prachtige bossen en heidevelden, indrukwekkende stuifduinen, vennen, weiden en beekjes. Heeft u zin in een dagje amusement? Dan kunt u bijvoorbeeld naar de Efteling, de Beeksebergen, Toverland of Billy Bird Hemerlijk. Deze parken liggen allemaal binnen 20 tot 40 minuten van het recreatiepark.
Goedkope groepsaccommodaties in Overijssel.
8 20 personen. Ideaal gelegen nabij natuurgebied voor groepen. Buurse Haaksbergen Overijssel. 12 24 personen. Vakantieboerderij in Coulissenlandschap Twente. Hezingen Tubbergen Overijssel. 4 10 personen. Groepsaccommodatie op boerderij. Gelegen aan de rand van het bos met sportveld. 10 22 personen.
groepsverblijven huren.
Dit goedkope 40-persoons tot 60-persoons groepsverblijf in Duitsland Sauerland is zeer geschikt voor een schoolkamp of werkweek in Duitsland. U kunt in Duitsland echter ook een goedkoop groepsverblijf voor een kleine groep huren, voor bijvoorbeeld 12, 14, 20 of 22 personen.
Goedkope groepsaccommodaties in Twente.
Goedkope groepsaccommodaties in Twente Overijssel. Beperkt budget en op zoek naar een groepsaccommodatie goedkoop in Twente? Check eens onze kampeerboerderijen in Twente. Dat je bij een low budget groepsaccommodatie niet direct kwaliteit hoeft in te leveren, laten onze groepsverblijven zien. Of je nu een groepshuis voor 10, 15 of 20 personen zoekt.
Goedkope groepsaccommodatie 12 echte budget toppers!
Vierhouten Safarikamp Zanzi. 48 personen 4 slaaptenten. Dicht bij heide en zwemplas met aparte recreatietent en gezellige slaaptenten. t Frusselt 30. 8076 RE Vierhouten. 31 577 411 556. 0577 411 556. Groepsaccommodatie Noord Holland. Groepsaccommodatie Zuid Holland. 2019 Stichting Paasheuvelgroep.
Goedkope en unieke groepsaccommodaties in Drenthe.
Voor 12 18 personen. Riet gedekte boerderij uit 1906 met kampvuurplaats. Met 6 slaapkamers. en 4 badkamers. Voor 8 20 personen. Anderen Aa en Hunze. Luxe groepsaccommodatie met overdekt terras. Met 8 slaapkamers. en 7 badkamers. Voor 12 26 personen.
Kampeerboerderij Overijssel Groepen Overijssel.
Omdat kampeerboerderij Overijssel ook gebruikt kan worden voor kamperen bij de boer wordt tegenwoordig vaak in plaats van kampeerboerderij de aanduiding groepsaccommodatie gebruikt. Ook krijgen de huidige groepsaccommodaties steeds meer voorzieningen en wordt de luxestandaard steeds hoger. Hierdoor is de naamsverandering van kampeerboerderij Overijssel in groepsaccommodatie Overijssel een logisch gevolg.
Groepsaccommodaties in Buren VVVAmeland.
Groepsaccommodaties in Nes. Groepsaccommodatie de Boekanier. Groepsaccommodatie de Boekanier. Groepsaccommodatie de Boekanier tot 25 personen. Groepsaccommodatie het Zwanewater. Groepsaccommodatie ut Bovenhuus 20 persoons. Groepsaccommodatie Huis Zuid 30 104 pers. Appartement ut Achterhuus 16 persoons. Groepsaccommodatie de Molenhof. Groepsaccommodatie Kiewiet's' Hoeve.

Contacteer ons