Zoeken naar groepsaccommodatie 25 personen

 
groepsaccommodatie 25 personen
 
Vakantiehuis De Cyprian Baaiduinen op Terschelling.
De groepsaccommodatie kunt u huren vanaf 25 personen, dan heeft u de beschikking over de bovenverdieping, de recreatieruimte, 2 slaapkamers beneden en mag u gebruik maken van de keuken. U dient dan wel rekening te houden met het bedbreakfast gedeelte, ook wordt dan de keuken s ochtends gebruikt door de beheerder voor het ontbijt.
Groepsaccommodaties Friesland Van 14 tot 127 personen pean.nl.
Met onze familie van 8 personen hebben we een fantastisch weekend gehad, een ruim huis met een heerlijk grote, goed ingerichte keuken, unieke ligging en op praktische afstand voor het bezoeken van de omgeving Leeuwarden, Franeker, Terherne, De Alde Faenen. Genoeg privacy voor iedereen in huis, afgescheiden huis en tuin. Als het weer meewerkt, zoals in dit weekend in oktober, is het voor het huis heerlijk genieten van de bootjes die voor langs komen. Kortom: een aanrader! Wij de fam. Timmer hebben dit weekend ontzettend genoten van jullie zeer complete en goed uitgeruste groepsaccommodatie op deze prachtig plek met volop ruimte en vermaak voor groot en klein.
LWMG Accommodaties.
t Praathuys is een accommodatie voor groepen die als arrangement geboekt kan worden met bijvoorbeeld 5 Zeeuwse Cottages. Vijf Zeeuwse Cottages geven u de mogelijkheid om met 30 personen te overnachten. t' Praathuys is verder een accommodatie die volledig is uitgerust om als trainings en/of vergaderruimte te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld de groepsaccommodatie.
Grootste aanbod groepsaccommodaties in Zuid Limburg.
25 60 personen. Exclusief vergaderen en overnachten. 10 60 personen. Groepsaccommodaties in Zuid Limburg en de Voerstreek. Of je nu een groepsverblijf, groepshuis of kampeerboerderij zoekt, de groepsaccommodatie voor je vriendenweekend of familieweekend in Zuid Limburg of de Voerstreek vind je via Vakantieadressen.NL.
10 slaapkamers Groepsaccommodaties en vakantiehuizen.
Ga je een weekendje weg met 20 personen en zoek je een groepsaccommodatie met 10 slaapkamers? Je groepsaccommodatie voor 20 22 24 personen met 10 badkamers is gevonden. Ander voordeel, je kunt altijd rechtstreeks contact opnemen met en reserveren bij de eigenaar.
Groepsaccommodatie De Toffe Peer in mooi Drenthe.
Eettafel groepsaccommodatie geschikt voor 25 personen. Slaapkamer groepsaccommodatie de Toffe Peer. Professioneel ingerichte keuken groepsaccommodatie. Vooraanzicht groepsaccommodatie vakantiehuis de Juttepeer. Woonkamer groepsaccommodatie vakantiehuis de Juttepeer. Besloten tuin groepsaccommodatie vakantiehuis de Kleipeer. Woonkamer groepsaccommodatie vakantiehuis de Kleipeer. Groepsaccommodatie vakantiehuis de Pondspeer.
Groepsaccommodatie huren op Natuurhuisje.nl.
Bij het zwembad, op de speelweide of in de tuin kan het hele gezelschap zich tijdens de vakantie prima vermaken. Zowel in als rondom elke groepsaccommodatie is er uiteraard voldoende zit en eetgelegenheid aanwezig, zodat heel het gezelschap aan zijn trekken komt en iedereen zijn favoriete plekje kan uitzoeken. Groepsaccommodatie 10 personen.
Vakantiehuis Valkenburg: Proef de smaak van Limburg!
Groepsaccommodatie nabij Valkenburg. Bent u op zoek naar een prachtige groepsaccommodatie waar u kunt verblijven in de buurt van Valkenburg? Dan is onze groepsaccommodatie Valkenburg misschien precies wat u zoekt. Het landgoed van Ulvend ligt nabij Valkenburg in een prachtige, rustige en natuurrijke omgeving. Of u nu met uw gezin komt of met een grote groep vrienden, het kan allemaal. Wij bieden Vakantiehuizen Valkenburg aan voor groepen van ongeveer 6 tot 60 personen.
Fort aan de Klop Groepsaccommodatie Tot 30 personen.
We kunnen acht extra bedden plaatsen, waar we 20, per bed per nacht voor vragen. Loods E heeft een volledig ingerichte, professionele keuken en een eetzaal met zithoek en televisie. Beschikbaarheid weekenden 2019. Deze groepsaccommodatie tot 30 personen is nog beschikbaar in de volgende weekenden.:

Contacteer ons