Op zoek naar grote groepsaccommodatie?

 
grote groepsaccommodatie
 
Accommodatie voor grote groepen vanaf 50 personen SterGroep Groepsaccommodaties.
De Buitenhorst De Bonte Koe plus. Een grote, luxe groepsaccommodatie voor 50 personen. De Bonte Koe is geschikt voor 26 personen en. Prijs vanaf 2.46000., Aan de voorzijde van groepsaccommodatie Beukenhof ligt deze rustige zaal met veel daglicht dat aan.
Slotenmaker
Groepsaccommodatie Nederland heerlijkehuisjes.nl.
Trek bijvoorbeeld de Drentse hei op, kom samen genieten in een grote vakantiewoning in Giethoorn of de Weerribben-Wieden. De groepsaccommodaties in Nederland staan graag voor u klaar! 356 vakantiehuizen gevonden. Verfijn uw zoekresultaten. 356 vakantiehuizen gevonden. Groepsaccommodatie FR1021: Authentieke 12 persoons groepsaccommodatie in Frie.
goedkope groepsaccommodatie
Groepsaccommodatie Friesland bij Lauwersmeer en Wadden it Dreamlân.
Je kunt de beschikbaarheid van de groepsaccommodatie hier bekijken en eventueel ook direct online boeken. Als de groepsaccommodatie niet meer beschikbaar is, en de groep is maximaal 14 personen, probeer dan ook even het grote familiehuis in combinatie met het sfeervolle vakantiehuis.
wasmachine
Bijzondere Groepsaccommodatie Het Meest Diverse Aanbod.
Op zoek naar écht grote huizen? Vind hier onze selectie groepsaccommodaties vanaf 30 personen. Wilt u uw trouwe viervoeter mee tijdens het familieweekend? Honden zijn toegestaan in deze groepsaccommodaties. Groepsaccommodatie 10 personen. Groepsaccommodatie 12 personen. Groepsaccommodatie 20 personen. Groepsaccommodatie 30 personen.
VPN
Groepsaccommodaties 8 tot 70 personen.
Indien u bijvoorbeeld een familiereünie, familieweekend, huwelijk, vriendenfeest of verenigingsfeest organiseert en in een groepsaccommodatie of kasteel wilt overnachten dan is het zaak om lang van tevoren op zoek te gaan naar de meest geschikte groepsaccommodatie voor dit feest of reünie. Met name grote groepsaccommodaties, landhuizen en kastelen zijn zeer gewild en worden in de regel langer dan een jaar van tevoren geboekt.
partytent
Groepsaccommodatie VVV Texel.
De Cocksdorp Groepsaccommodatie Princenhage. Ruime groepsaccommodatie vlakbij De Slufter buiten De Cocksdorp. Neem contact op met de verhuurder. Voeg toe aan favorieten., Toeristenbelasting" Nu bekijken. Dennenbos Bloem en Bos Groepsaccommodaties Bloem en Bos 2. Comfortabele groepsaccommodatie met grote tuin bij het Dennenbos.
optimalisatie
Grote vakantiehuizen l Villaspot.nl.
Villaspot heeft een breed aanbod grote vakantiehuizen, landhuizen, woonboerderijen en villa's' voor grote groepen in meer dan 10 landen! Of je nu op zoek bent naar een gezellige groepsaccommodatie in Limburg, de Ardennen of in de Bourgogne, met meer dan 5.000 grote vakantiehuizen kun je jouw unieke groepsaccommodatie snel en makkelijk vinden!
Groepsaccomodatie.
Dan is onze Herenboerderij een mooi alternatief. Zie kader links Deze is geschikt voor groepen tot 10 personen. De groepsaccommodatie heeft 4 ruime slaapzalen, 3 kleine slaapkamers en een grote gezellige gemeenschappelijke ruimte. De slaapzalen/keuken zijn apart van de recreatiezaal.
Grote groepsaccommodatie meerdere accommodaties voor grote groepen.
Groepsaccommodatie voor grote groepen? Stichting Paasheuvelgroep heeft meerdere grote groepsaccommodaties in Nederland. Zo hebben we meerdere accommodaties voor ongeveer 50 of 60 personen maar ook groepsaccommodaties waar maar liefst 192 personen in kunnen slapen. Veel grote groepen kiezen er echter ook voor om meerdere gebouwen op 1 locatie te combineren.

Contacteer ons