Resultaten voor groepsaccommodatie belgie 60 personen

 
groepsaccommodatie belgie 60 personen
 
vakantiewoning huren mooiste vakantiewoningen.
Zoek en boek een mooie groepsaccommodatie voor bijvoorbeeld 10, 20, 30, 40, 50, 60 of 60 personen online en profiteer van ons grote aanbod en goede service. Wij bemiddelen ook in de verhuur van groepsaccommodaties en andere accommodaties welke geschikt zijn voor het vieren van een bruiloft of huwelijksfeest.
Groepsaccommodaties 60 personen Groepsaccommodatie.nl.
Zoek je een groepsaccommodatie voor 60 personen? Onze kampeerboerderijen, groepshuizen en vakantieboerderijen voor 60 65 personen zijn zeer geschikt voor scholen en verenigingen maar ook voor je familieweekend of vriendenweekend. Al onze groepsaccommodaties zijn van particuliere eigenaren en gelegen door heel Nederland.
groepsaccommodatie Nederland, voor groepen.
Zoek en boek een groepsaccommodatie in Nederland voor bijvoorbeeld 10, 20, 30, 40, 50 of 60 personen. Groepsaccommodaties en kampeerboerderijen in Nederland zijn er voor groepen van 8 tot 300 personen.Ook groepsaccommodatie voor een familieweekend, familiereünie, vriendenweekend of schoolkamp in Nederland.
Groeps en familie-accomodaties.
luxe groepsaccommodatie met wellness en fraaie sport-/spelvoorzieningen in outdoor, nu met 60% korting op 24-28 december 2018 vanwege boeking van de aansluitende weekenden! Groot huis Belgische Ardennen. Met zwembad voor groepen. Bekijk landhuis met zwembad. Grote vakantiehuizen voor 12 tot 70 personen.
groepsaccommodatie ardennen 40 personen groepsaccommodaties 40 personen huren.
Wij moeten regelmatig mensen teleurstellen die op zoek gaan naar een grote groepsacommodatie in de Ardennen. Indien u een groepsaccommodatie Ardennen voor 40, 50 of 60 personen wilt huren voor bijvoorbeeld een bruiloft, familiereünie of familieweekend dan is het echt verstandig deze grote groepsaccommodatie Ardennen tenminste een jaar van tevoren te boeken.
Goedkope groepsaccommodaties en low budget familiehuizen.
Vakantieboerderij Noord Holland. Vakantieboerderij Zuid Holland. Groepsaccommodatie met Sinterklaas. Vakantiehuizen op actieve boerderij. Logeerboerderijen familie accommodaties. Vakantieboerderij 10 personen. Vakantieboerderij 12 personen. Vakantieboerderij 14 personen. Vakantieboerderij 15 personen. Vakantieboerderij 16 personen. Vakantieboerderij 18 personen. Vakantieboerderij 60 personen. Vakantieboerderij 70 personen.
Grote vakantiehuizen l Villaspot.nl.
Een vakantie in één van onze grote vakantiehuizen is perfect voor bijvoorbeeld een familieweekend, een grote vriendengroep of voor grote families. Het maakt niet uit of je nu met 8 personen, 12 personen, 14 personen of misschien wel 60 personen op vakantie wilt, een geschikte woning is zo gevonden. Via onze filters kun je uitgebreid kiezen op onder andere de prijs, het aantal slaapkamers en bepaalde faciliteiten die jouw vakantie compleet maken, zoals een privé zwembad of een omheinde tuin. Een groot voordeel van het boeken van een grote vakantiewoning is dat de kosten per persoon meestal veel lager zijn dan bij een boeking van meerdere, kleinere vakantiehuisjes. Boek jouw grote vakantiehuis online en laat je verrassen! Naast het grote aanbod grote vakantiehuizen kun je ook nog uitgebreid filteren op andere selectiemogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld een jacuzzi bij jouw groepsaccommodatie?
Groepsaccommodatie Brabant Groepsaccommodaties De Roerdomp.
Voor actieve groepen. De Roerdomp is een gezellige, levendige groepsaccommodatie voor groepen van 10 tot 300 personen. Zes comfortabele accommodaties, gemoedelijke eigenaars, vermakelijke activiteiten, een prachtige omgeving en heel veel ruimte, maken van het verblijf op de Roerdomp een unieke ervaring. De Roerdomp is een bedrijf waar u zich thuis mag voelen. Meer over De Roerdomp. Frietjes op het eigen terras. De Roerdomp heeft een eigen frietsnackwagen! 12 ballen 100, per dagdeel. Durf jij in de donderbal? 30, per dagdeel. Groepsaccommodaties van 10 tot wel 300 personen. De Beerze 98 personen. Tot 98 personen. De Grote Beerze 60 personen.
Goedkope groepsaccommodatie 12 echte budget toppers!
Ben je op zoek naar een goedkope groepsaccommodatie? Hieronder staan de gebouwen die in de laagste prijscategorie zitten. Deze goedkope groepsaccommodaties zijn onze echte budgettoppers. Goed om te weten: de getoonde tarieven zijn standaard inclusief ontbijt, lunch en avondeten. Groepsaccommodaties in Brabant. Groepsaccommodaties in Gelderland. Groepsaccommodaties in Limburg. Groepsaccommodaties in Noord Holland. Groepsaccommodaties in Utrecht. Groepsaccommodaties in Zuid Holland. Ieder kind verdient een gezellig kamp. Een kamp draagt bij aan sociale vaardigheden. Vriendschappen ontstaan door samenwerking. Vooral buiten vinden de mooiste avonturen plaats. Er zijn geen personen ingevuld, alle prijzen zijn vanaf" per persoon per nacht en inclusief cateringskosten. Onze tip voor muziekverenigingen. 52 personen 6 slaapkamers. Midden in het bos met een mooie open plek voor activiteiten en spelletjes. Huizen t Keldertje. 39 personen 5 blokhutten. Slaaphutjes met apart recreatieverblijf, een kampvuurplek en een groot speelveld. Huizen Safarikamp Calis. 60 personen 5 slaaptenten.

Contacteer ons