Zoeken naar groepsaccommodatie 70 personen

 
groepsaccommodatie 70 personen
 
Groepsaccommodaties voor 70 personen Plek genoeg in Overijssel Groepen Overijssel.
Groepsaccommodatie voor 70 personen in Overijssel. Ook voor een geschikte groepsaccommodatie voor 70 personen moet u In Overijssel zijn! Deze prachtprovincie biedt plaats voor elke groepsgrootte en activiteit. Muziek of sportvereniging, of juist een gezellig familieweekend, in het oosten komt u dichter bij elkaar.
Groepsaccommodatie Boterbloem Recreatiepark Klaverweide voor groepen tot 70 personen.
De huurprijs viel ons niet tegen, maar niet verder vertellen hoor, dan wil iedereen hier naartoe. Wij zijn in de Kerstvakantie 4 dagen in groepsaccommodatie De Meidoorn geweest, met 4 gezinnen kinderen in de leeftijd 3 tot 11 jaar. Een hele goede ervaring! Alles heel schoon, veel ruimte, prima bedden, een fijne keuken en een gezellige woon-zitkamer. Zeker voor herhaling vatbaar! Met ruim 30 personen van 1 tot 70 jaar hebben we een weekend in paviljoen de Distel doorgebracht.
Groepsaccommodatie de Boerschop in Luttenberg, Overijssel Groepsaccommodatie Luttenberg.
Evenementen in Salland. Een digitale rondleiding. Groepsaccommodatie vanuit Arnhem. Groepsaccommodatie Vanaf Zwolle. Groepsaccommodatie in buurt van Enschede. Boerderij IJssel / Vecht en Regge, 14 slaapkamers, 34 personen. Boerderij IJssel / Vecht, 9 slaapkamers, 24 personen. Boerderij Regge, 5 slaapkamers, 10 personen.
Groepsaccommodatie 70 personen Rijk van Nijmegen.
Het is ook mogelijk om tegen een heel scherpe prijs onze kleinere groepsaccommodatie met 16 slaapkamers te reserveren voor uw groep van 70 personen. Maak uw interesse in dat geval kenbaar via een mailtje, klik hier. Comfort voor 70 personen.
Groepsaccommodatie De Eskamp 70 personen Overijssel Nederland Christelijkevakantiesite.nl.
Praktische info wisseldag in overleg. De groepsaccommodatie is geschikt voor grote, maar door de gunstige indeling zeker ook voor kleine groepen. De groepsaccommodatie is goed uitgerust en geschikt voor groepen van 20 tot 70 personen. Wij garanderen u het alleenrecht, dus heel veel privacy.
Grootste aanbod grote groepsaccommodaties in Nederland.
Groepsaccommodaties voor scholen en verenigingen. Heb je een schoolkamp en zoek je een groepsaccommodatie voor 40 50 60 personen? Bekijk dan ons aanbod kampeerboerderijen en groepshuizen in Nederland. Ben je met een grotere groep? Wij bieden je ook groepsverblijven voor 60 70 80 90 personen.
Groepsaccommodatie 70 personen Meerdere grote groepsaccommodaties.
Veel buitenruimte rondom de groepsaccommodatie waar 70 personen makkelijk activiteiten kunnen houden.; We kunnen ons voorstellen dat je niet voor 70 personen de hele dag in de keuken wilt staan catering wordt verzorgd.; Wil je toch liever zelf koken dan zijn er een paar locaties waar dat kan, met een grote keuken geschikt voor 70 personen.
Groepsaccommodatie de Pageborg Groepsverblijven v.a. 50 personen Pagedal.
Door ons unieke aanbod van een luxe groepsaccommodatie, vakantiebungalows en groepstenten zijn wij voor elke groepsgrootte het ideale verblijf. Onze groepsaccommodatie de Pageborg biedt ruimte voor wel 150 personen. Voor kleine en grote groepen bieden we aantrekkelijke arrangementen door onze vakantiebungalows en groepstenten.
Groepsaccommodatie voor 70 personen aan het strand van Schoorl.
DE GROEPSACCOMMODATIE voor 70 personen. Aan het strand van Schoorl/Camperduin in Noord-Holland ligt Strandhuis Camperduin. Een groepsaccommodatie met drie vertrekken in totaal voor 70 personen. De groepsaccommodatie is opgedeeld in De Slaper 26 personen, De Dromer 40 personen en het Strandhuisje 4 personen.

Contacteer ons