Meer resultaten voor limburgs uitje

 
limburgs uitje
 
Limburgs Uitje Leuke Uitjes.nl.
van 11 tot 20 euro p.p. Limburgs Uitje is de aanbieder van de leukste vrijgezellenfeesten bedrijfsuitjes familiedagen groepsuitjes personeelsfeesten en workshops in Limburg. Zo hebben we veel kant en klare arrangementen voor u samengesteld. Maar naar wens kunnen deze uitgebreid worden of volledig op maat samengesteld worden. Kijk voor korting op toegangskaartjes op Uit met Korting. Bij ons kunt u vele soorten activiteiten boeken.
praxis
Facebook.
gratis dating
Actieve uitjes Limburg.
Actieve uitjes Limburg arrangementen activiteiten ervaringen en reviews over Actieve uitjes in Limburg.
medihemp
Limburgs Uitje moet activiteiten toch staken HALLO Horst aan de Maas.
Economie Cultuur Wetenschap Sport Gezondheid Politie Algemeen. Limburgs Uitje moet activiteiten toch staken. Aanbieder van groepsuitjes Limburgs Uitje in Sevenum moet stoppen met haar huidige activiteiten. Zo niet dan mag gemeente Horst aan de Maas het bedrijf een dwangsom opleggen. Dat oordeelde de rechtbank van Roermond op woensdag 2 september. De exploitant van Limburgs uitje spande op donderdag 20 augustus een kort geding aan tegen de beslissing van gemeente Horst aan de Maas om een dwangsom op te leggen aan het bedrijf als deze niet zou stoppen met haar activiteiten.
ibc amsterdam
Dwangsommen voor Limburgs Uitje in Sevenum 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
Uitkijkplatform ENCI-groeve Maastricht geplaatst. Dwangsommen voor Limburgs Uitje in Sevenum. Geplaatst op maandag 17 augustus 2015 1711. Limburgs Uitje in Sevenum. Foto Facebook Limburgs Uitje. Limburgs Uitje moet Horst aan de Maas dwangsommen van maximaal 30.000 euro betalen als het bedrijf niet stopt met zijn vermeend illegale activiteiten aan de Hazenhorstweg in Sevenum. Voor iedere keer dat de aanbieder van groepsuitjes uit Sevenum een activiteit organiseert aan de Hazenhorstweg moet het bedrijf 2500 euro betalen. Volgens Horst aan de Maas passen de activiteiten niet binnen het bestemmingsplan.
Limburgs Uitje moet stoppen met spelletjes in Sevenum 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
Bijrol voor skiffeuse Scheenaard op WK. Limburgs Uitje moet stoppen met spelletjes in Sevenum. Geplaatst op woensdag 2 september 2015 1453. Limburgs Uitje in Sevenum. Foto Facebook Limburgs Uitje. Als het bedrijf Limburgs Uitje over twee weken nog spellen organiseert op het terrein aan de Hazenhorstweg in Sevenum moet het de eerder door de gemeente opgelegde dwangsommen betalen. Tot dat oordeel kwam de rechter woensdag. De gemeente Horst aan de Maas dreigde de ondernemer met een dwangsom van maximaal 30.000 euro als hij de activiteiten op het terrein niet zou staken. Lees ook Dwangsommen voor Limburgs Uitje in Sevenum.
Groepsuitjes voor kleine en grote groepen in Limburg. Voor elke groep een uitje.
Of wilt u juist een spetterende feestavond? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U mag me altijd bellen om een afspraak te maken om de mogelijkheden te bespreken! Op zoek naar een geheel verzorgd weekend inclusief twee van onze activiteiten? En dat inclusief twee overnachtingen eten en drinken? En dat voor maar 160 p.p? Neem een kijkje op www.sevenum-buiten.nl. de organisatie was goed voor elkaar Mitch Hofland. Leuke vragen en een super gemotiveerde dame die het spel presenteerde Kim. Het was echt super gaaf Anne Peeters. De leukste groepsuitjes in Limburg.

Contacteer ons